Tortu Tutucu DN-25 (Kaynaklı)

0 Yorum
Stok Kodu
BJNSVY479994
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
1.033,33 TL + KDV
*81,12 TL den başlayan taksitlerle!!
1.240,00 TL

Tortu Tutucu Fiyatları DN-25 (Kaynaklı) ;

Tüm Yapı Malzemeleri Fiyatlarını Göster


Tüm Kalorifer Tesisat Ekipmanları Fiyatlarını Göster


Tüm Tortu Tutucu Fiyatlarını Göster


Tüm Kaynaklı Tortu Tutucu Fiyatlarını Göster

 

 

Tortu Tutucu Fiyatları  liste fiyatı olup, o güne özel iskonto oranlarımızı öğrenmek için arayınız!

 

                                                          0 (332) 234 24 99

 

 

Tortu Tutucu DN-25 Teknik Özellikleri ;

 Tortu Tutucu,  su içinde bulunabilen tortu ve pislik ısıtma ve soğutma tesisat ekipmanlarında, pompa ve diğer armatür parçalarda aşınma, verim düşüklüğü ve arızalanma gibi olumsuz etkilere yol açmaktadır. Klasik tipte olan tortu tutucular da temizlik ve bakım kullanıcı tarafından kolay bir şekilde yapılamadığı için temizliklerde ihmale yol açar. Bu durum, filtrelerin tıkanması ve sistemin verimli çalışamamasına neden olur. Bu etkenlerde ortaya ısınma sorunlarını çıkarmaktadır. Bu tortu tutucunun klasik tortu tutuculara göre iki önemli avantajı bulunmaktadır. Birincisi, tortular tutulan pislik filtresinden geçerek cihazın alt kısmındaki bölmede biriktirilir. Böylece sistemde tıkanma sorunu ortaya çıkmaz. İkinci özelliği ise cihazın alt bölümünde biriken pisliğin boşaltma vanası sayesinde kolayca tahliye edilmesidir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tortu Tutucu DN-25 (Kaynaklı) erzincan bilecik ığdır bartın DN 25 kaynaklı Tortu tutucu fiyatları en uygun ödeme koşullarıyla teknofer den alınır. BJNSVY479994 Tortu Tutucu DN-25 (Kaynaklı)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.